НАСКОРО...

Go down

НАСКОРО...

Post by Admin on Fri Feb 17, 2017 10:35 pm

Здраво на сите играчи на САМП.Сакам да ве известам дека се отвора нов САМП сервер.Имаме и реклама за него имате подолу.И сите да го реклмирате серверот ве молам!!
Како што знаете ако го прочитавте насловот на форумот ова е сервер по име ДоминаторингГејминг.Претходно беше ДоминатоГејминг,но не успејавме тој да го направиме убав сервер.ве очекуваме да дојдете на серверот на ОПЕН 18.2.2017 Ип адреса имате во ФБ групата.
ФејзбукГрупа Линк: https://www.facebook.com/groups/241963162878791/

Admin
Admin

Posts : 4
Join date : 2017-02-17

View user profile http://dominatoringgaming.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum