Сите го сакаа стариот...

Go down

Сите го сакаа стариот...

Post by Admin on Fri Feb 17, 2017 10:42 pm

Здраво ан сите сампери/ки сакам да ве известам за нашиот стар сервер ДоминатоГејминг.Сега е најновиот ДоминаторингГејминг,сите сакаа да се врати страиот и сеуште сакаат.Но за жал не можиме да вратиме се како мапирањето,гмодовите и скриптите.Ве очекуваме на новиот сервер тој е скоро исто како стариот.Ве очекуваме да дојдете ве молам!!
Три слики од Мапирање..
Цивил...

Влада...

Коли на рент...

Admin
Admin

Posts : 4
Join date : 2017-02-17

View user profile http://dominatoringgaming.board-directory.net

Back to top Go down

Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum